Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Ronnie O'Sullivan
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 106, 107, 108  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Jucătorul preferat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
CristinaRo
Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Joi 15 Dec 2005, 10:15    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mie mi-e teama sa ma aventurez in a da un pronostic Confused daca va fi sau nu o cursa de urmarire pentru locul 1. Dupa surprizele din ultima vreme, mai asteptam si alte surprize (sa speram placute pentru noi).

Lady Croft
Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004
Locație: Petrosani (Hunedoara)

MesajTrimis: Joi 15 Dec 2005, 19:26    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dak spun cuvantul Ronnie eu ma candesc la Shocked surpriza Shocked . De dragul jocului , al spectacolului shi mai ales al fanilor...eu sper intr-o cursa de urmarire shi recashtigare a primului loc. Dar nu se shtie poate el are motivele lui sa nu recashtige locul fruntash , poate are. Numai el poate decide. Dar repet...cred ca totzi am dori o revenire. Shi nu neaparat pentru cashtigarea locului I ci mai ales pentru cat mai multe meciuri sau ,,duelari'' Stephen - Ronnie. Wink Eu recunosc ca de cate ori se intalnesc cei doi intr-un meci oficial...ma incanta la maxim. Very Happy Nu in fiecare zi ai ocazia sa vezi doi jucatori de asemeanea calibru ,,duelandu-se''. The bottom line is : We'll wait and c! Smile

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Lady Croft Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Yogi The Rocket
More than a fan

Data înscrierii: 25/Noi/2005
Locație: Suceava

MesajTrimis: Vin 16 Dec 2005, 5:57    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mihaela a scris:
Eu tot nu pot sa nu fiu suparata pentru eliminarea prematura a lui Ronnie din turneu. Crying or Very sad
Sigur, trebuie sa r
asta e...nu mai sunt chiar asa suparat ca in trecut cand pierdea ronnie...recunosc ca imi bate inima destul de tare in momentele critice ale unui breake sau unui meci dar daca el nu isi doreste victoria...nu mi-o pot dori eu mai mult ca el...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Yogi The Rocket Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator

Locație: Snookerland

MesajTrimis: Vin 16 Dec 2005, 11:24    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Apropo de influența lui Ray Reardon : Steve Davis n-a fost niciodată un vitezist, dar nici un jucător lent. Descreșterea lui valorică a coincis cu adoptarea deciziei de a-și încetini ritmul. Terry Griffiths și-a încetat cu desăvârșire cariera îndată ce a făcut exact același lucru. Nu cred că asemenea "transplanturi de stil" sunt recomandabile - dacă nu din alt motiv, măcar pentru că reprezintă un element străin propriei structuri a unui jucător.

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Aura
Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 16 Dec 2005, 19:25    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu cred ca incetininirea jocului lui Ronnie nu este un lucru bun. El juca foarte bine si inainte doar ca nu avea consistenta in joc din cauza problemelor din viata lui. Acum ca si-a mai vindecat din "traume" ca sa zic asa reuseste sa-si pastreze forma buna mai mult timp. Chiar el zicea, in autobiografie, ca erau momente in care se simtea mizerabil si nu intelege cum reusea sa castige unele jocuri pentru ca pur si simplu nu-i pasa.
Poate d-asta declara ca se si plictiseste cand joaca..snookerul nu-i mai ofera acel buzz (ca sa-l citez Laughing ) care, cred eu, venea tocmai din stilul sau de joc mai rapid, mai impulsiv.
Nu zic ca influenta lui Ray este contraproductiva pentru ca a facut si lucruri buni..de exemplu la invatat pe Ronnie ca jocul de snooker mai consta si in lovituri de siguranta nu numai in breakuri maxime. In plus, l-a ajutat foarte mult si la partea mentala. Dar trebuie sa recunoastem ca au disparut si breakurile de 147 realizate in 5 min marca The Rocket. Rolling Eyes

Miss Chigwell
Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005
Locație: Baia Mare

MesajTrimis: Vin 16 Dec 2005, 20:03    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ronnie a spus de multe ori ca a ajuns sa inteleaga-in mare parte datorita lui Ray Reardon-ca snooker-ul inseamna si altceva decat break-building si breakuri de peste 100. Ca a invatat cat e de important sa aiba rabdare, sa nu se tortureze singur cand trece printr-o pasa proasta in timpul unui meci-ma rog, asta nu-i iese chiar tot timpul Rolling Eyes -sa aiba incredere in asa-numitul "joc B" care poate sa-i aduca victoria chiar daca nu una inspiratoare, stralucita, imperiala. Mai zicea el ca si-a dat in sfarsit seama ca victoria e victorie, o fi ea frumoasa au ba.
Ok. Ray l-a invatat-sau i-a reamintit-sa aiba rabdare. N-o sa-i placa niciodata lui Ron sa aiba rabdare. Nu e Ken si nu e Ebdon. Dar trebuie. Si daca rabdarea asta il ajuta sa treaca peste momentele dificile, ca apoi sa erupa "in dulcele stil clasic", foarte bine.
Daca n-ar fi fost Ray acolo la Worlds 2004 tare ma indoiesc ca Ronnie ar fi castigat meciul din turul 2. Acela cu Andy Hicks, terminat 13-11 si presarat cu tot soiul de "incidente" (non)-verbale Wink .
Ar mai fi de zis dar am "o masa complicata", cum ar spune stimatii nostri comentatori Laughing .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Miss Chigwell Trimite mesaj privat
Lady Croft
Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004
Locație: Petrosani (Hunedoara)

MesajTrimis: Vin 16 Dec 2005, 21:35    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Interventzia lui Ray Reardon in jocul lui Ronnie nu poate fi ignorata....dar mereu o sa gasim nishte pareri , nu neaparat contradictorii , diverse ca sa spun asha. Wink Imi place cand vad mai multe pareri adunate la o lalta shi putem alege de toate. Wink

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Lady Croft Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Clara White
Administrator

Locație: Snookerland

MesajTrimis: Vin 16 Dec 2005, 22:18    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Timpul ne va arăta cine are dreptate. Să așteptăm cel puțin 2-3 ani. Mai realist, vreo 7-8.

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
The Rocket
Addicted to snooker

Data înscrierii: 31/Oct/2005
Locație: Bucuresti/Militari

MesajTrimis: Vin 16 Dec 2005, 23:35    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Despre Ronnie, nu prea stiu ce sa cred...
Daca spui ca s-a saturat de snooker, victoria din Premier League ma contrazice.....dar tot odata, neconcentrarea lui din meciul cu King, te face sa te gandesti serios.
In plus, nu va participa la toate turneele, doar pentru ca vrea sa incerce si 8-ball-ul, asta nu stiu daca este un lucru rau...atata timp cat si noul nr. 1 mondial vrea sa faca asta Very Happy
Singurul merit al lui Ray Reordon, este ca a reusit (sau reusise) sa-l faca pe Ronnie sa-si controleze nervii intr-un meci, faptul ca joaca mult mai incet si se gandeste prea mult la o lovitura nu stiu daca il ajuta pe el (poate il face sa si rateze) sau multumeste publicul, care era obisnuit ca Ronnie sa termine meciul in 8 minute, jucand cu ambele maini..

Sper ca pierderea locului 1, sa-i readuca "cheful" de snooker, sa fie motivat si sa reuseasca ceva la Masters...
Cum nu prea mai sunt multe turnee cu puncte in circuitul mondial, nu este bine sa iesi din primul tur...asta in cazul in care vrei sa castigi destule puncte si bani..

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui The Rocket Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Miss Chigwell
Addicted to snooker

MesajTrimis: Vin 16 Dec 2005, 23:47    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
Sper ca pierderea locului 1, sa-i readuca "cheful" de snooker, sa fie motivat si sa reuseasca ceva la Masters...

Uite, Rocket, suntem deja doi care speram sa se intample chestia asta... Wink Senzatia mea e ca prea s-au obisnuit fanii lui Ronnie cu pozitia de numarul-1-in-clasamentul-mondial si a ajuns sa li se para ceva firesc si de la sine inteles.
Ronnie a mai avut sezoane proaste. Sa nu zic mizerabile. In 2003-2004 a castigat doar un turneu inainte de Worlds. ( Embarassed Embarassed ca nu-mi amintesc care!)
Daca o sa-l inspire modificarea din clasament si o sa-l imboldeasca teribilul orgoliu va reveni in forta. Nu pentru bani-ma rog, nu in primul rand Wink -ci pentru "buzz" si trofee. Si puncte.
Dar putem noi discuta pana pica Sir Walker din fotoliul de lider ca surprize tot o sa avem. It's Ronnie, for crying out loud! Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Miss Chigwell Trimite mesaj privat
Aura
Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 17 Dec 2005, 0:46    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Miss Chigwell a scris:
Uite, Rocket, suntem deja doi care speram sa se intample chestia asta... Wink Senzatia mea e ca prea s-au obisnuit fanii lui Ronnie cu pozitia de numarul-1-in-clasamentul-mondial si a ajuns sa li se para ceva firesc si de la sine inteles.
Ronnie a mai avut sezoane proaste. Sa nu zic mizerabile. In 2003-2004 a castigat doar un turneu inainte de Worlds. ( Embarassed Embarassed ca nu-mi amintesc care!)

Eu nu tin neaparat sa-l vad numarul unu mondial..mi-as dori sa-l vad ca se implica cu adevarat in TOATE meciurile...ca nu renunta la turneele de snooker pentru cele de biliard..si ca chiar ii pasa de jocul asta pe care noi il iubim. Rolling Eyes (Mosule, ai notat? Laughing )

Yogi The Rocket
More than a fan

MesajTrimis: Sâm 17 Dec 2005, 1:07    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

The Rocket a scris:

In plus, nu va participa la toate turneele, doar pentru ca vrea sa incerce si 8-ball-ul, asta nu stiu daca este un lucru rau...atata timp cat si noul nr. 1 mondial vrea sa faca asta Very Happy
care noul nr. mondial vrea sa faca asta ? stehen hendry ? nu vrea sa joace el biliard...nu ai auzit ca i se pare o caricatura de joc ? hendry joaca poker nu pool... mie nu mi se pare o idee buna biliardul...se invata cu bilele alea mari si buzunarele si mai mari iar cand o sa vina la masa de snooker o sa spuna ca a gresit sala... a...noul numar mondial...murphy...eu ma gandeam la nr. 1 in clasamentul provizoriu...sau despre cine vorbesti ca m-am zapacit...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Yogi The Rocket Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Miss Chigwell
Addicted to snooker

MesajTrimis: Sâm 17 Dec 2005, 1:13    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
(Mosule, ai notat? )

Se pare ca va fi mai usor de ajuns in UK de la anul. Ma duc si-i spun Wink . Cu "mosule" cu tot Laughing Laughing .

*Hendry este noul Numar 1 in clasamentul provizoriu. In cel definitiv inca domneste Ronnie dar asta nu mai are relevanta pentru sezonul curent.

Sus
zsolt_tuser
Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004
Locație: Germania

MesajTrimis: Sâm 17 Dec 2005, 1:35    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

therocket a scris:
hendry joaca poker nu pool... mie nu mi se pare o idee buna biliardul...se invata cu bilele alea mari si buzunarele si mai mari iar cand o sa vina la masa de snooker o sa spuna ca a gresit sala... a...noul numar mondial...murphy...eu ma gandeam la nr. 1 in clasamentul provizoriu...sau despre cine vorbesti ca m-am zapacit...

Murphy nu este numarul 1 mondial. El este campionul mondial. The Rocket se referea la Hendry, pentru ca a declarat ca si el ar dori sa participe la campionatul mondial de bila 8.

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui zsolt_tuser Trimite mesaj privat
Yogi The Rocket
More than a fan

MesajTrimis: Sâm 17 Dec 2005, 5:08    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

zsolt_tuser a scris:
therocket a scris:
hendry joaca poker nu pool... mie nu mi se pare o idee buna biliardul...se invata cu bilele alea mari si buzunarele si mai mari iar cand o sa vina la masa de snooker o sa spuna ca a gresit sala... a...noul numar mondial...murphy...eu ma gandeam la nr. 1 in clasamentul provizoriu...sau despre cine vorbesti ca m-am zapacit...

Murphy nu este numarul 1 mondial. El este campionul mondial. The Rocket se referea la Hendry, pentru ca a declarat ca si el ar dori sa participe la campionatul mondial de bila 8.
pai m-am incurcat...unde ati auzit ca vrea sa joace hendry biliard ? dl. ancuta spunea altceva...sau poate am inteles eu gresit... spunea ca stephen a declarat ca biliardul este o maimutareala... nu caricatura...aveam un lapsus atunci....maimutareala...iar daca el a declarat asta nu stiu cum ar vrea sa joace asa ceva....
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Jucătorul preferat Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 106, 107, 108  Următoare
Pagina 30 din 108

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum