| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
| Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
| Sus |
|
Yogi The Rocket More than a fan

Data înscrierii: 25/Noi/2005 Mesaje: 33 Locație: Suceava
|
Trimis: Vin 16 Dec 2005, 5:57 Titlul subiectului: |
|
|
| Mihaela a scris: |
Eu tot nu pot sa nu fiu suparata pentru eliminarea prematura a lui Ronnie din turneu.
Sigur, trebuie sa r |
asta e...nu mai sunt chiar asa suparat ca in trecut cand pierdea ronnie...recunosc ca imi bate inima destul de tare in momentele critice ale unui breake sau unui meci dar daca el nu isi doreste victoria...nu mi-o pot dori eu mai mult ca el... |
|
| Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 22301 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 16 Dec 2005, 11:24 Titlul subiectului: |
|
|
| Apropo de influența lui Ray Reardon : Steve Davis n-a fost niciodată un vitezist, dar nici un jucător lent. Descreșterea lui valorică a coincis cu adoptarea deciziei de a-și încetini ritmul. Terry Griffiths și-a încetat cu desăvârșire cariera îndată ce a făcut exact același lucru. Nu cred că asemenea "transplanturi de stil" sunt recomandabile - dacă nu din alt motiv, măcar pentru că reprezintă un element străin propriei structuri a unui jucător.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
| Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1597 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Vin 16 Dec 2005, 20:03 Titlul subiectului: |
|
|
Ronnie a spus de multe ori ca a ajuns sa inteleaga-in mare parte datorita lui Ray Reardon-ca snooker-ul inseamna si altceva decat break-building si breakuri de peste 100. Ca a invatat cat e de important sa aiba rabdare, sa nu se tortureze singur cand trece printr-o pasa proasta in timpul unui meci-ma rog, asta nu-i iese chiar tot timpul -sa aiba incredere in asa-numitul "joc B" care poate sa-i aduca victoria chiar daca nu una inspiratoare, stralucita, imperiala. Mai zicea el ca si-a dat in sfarsit seama ca victoria e victorie, o fi ea frumoasa au ba.
Ok. Ray l-a invatat-sau i-a reamintit-sa aiba rabdare. N-o sa-i placa niciodata lui Ron sa aiba rabdare. Nu e Ken si nu e Ebdon. Dar trebuie. Si daca rabdarea asta il ajuta sa treaca peste momentele dificile, ca apoi sa erupa "in dulcele stil clasic", foarte bine.
Daca n-ar fi fost Ray acolo la Worlds 2004 tare ma indoiesc ca Ronnie ar fi castigat meciul din turul 2. Acela cu Andy Hicks, terminat 13-11 si presarat cu tot soiul de "incidente" (non)-verbale .
Ar mai fi de zis dar am "o masa complicata", cum ar spune stimatii nostri comentatori .
|
|
| Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
| Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 22301 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 16 Dec 2005, 22:18 Titlul subiectului: |
|
|
| Timpul ne va arăta cine are dreptate. Să așteptăm cel puțin 2-3 ani. Mai realist, vreo 7-8.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
| Sus |
|
The Rocket Addicted to snooker

Data înscrierii: 31/Oct/2005 Mesaje: 133 Locație: Bucuresti/Militari
|
Trimis: Vin 16 Dec 2005, 23:35 Titlul subiectului: |
|
|
Despre Ronnie, nu prea stiu ce sa cred...
Daca spui ca s-a saturat de snooker, victoria din Premier League ma contrazice.....dar tot odata, neconcentrarea lui din meciul cu King, te face sa te gandesti serios.
In plus, nu va participa la toate turneele, doar pentru ca vrea sa incerce si 8-ball-ul, asta nu stiu daca este un lucru rau...atata timp cat si noul nr. 1 mondial vrea sa faca asta
Singurul merit al lui Ray Reordon, este ca a reusit (sau reusise) sa-l faca pe Ronnie sa-si controleze nervii intr-un meci, faptul ca joaca mult mai incet si se gandeste prea mult la o lovitura nu stiu daca il ajuta pe el (poate il face sa si rateze) sau multumeste publicul, care era obisnuit ca Ronnie sa termine meciul in 8 minute, jucand cu ambele maini..
Sper ca pierderea locului 1, sa-i readuca "cheful" de snooker, sa fie motivat si sa reuseasca ceva la Masters...
Cum nu prea mai sunt multe turnee cu puncte in circuitul mondial, nu este bine sa iesi din primul tur...asta in cazul in care vrei sa castigi destule puncte si bani..
|
|
| Sus |
|

|
|
| Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|

|
Trimis: Sâm 17 Dec 2005, 1:07 Titlul subiectului: |
|
|
| The Rocket a scris: |
In plus, nu va participa la toate turneele, doar pentru ca vrea sa incerce si 8-ball-ul, asta nu stiu daca este un lucru rau...atata timp cat si noul nr. 1 mondial vrea sa faca asta  |
care noul nr. mondial vrea sa faca asta ? stehen hendry ? nu vrea sa joace el biliard...nu ai auzit ca i se pare o caricatura de joc ? hendry joaca poker nu pool... mie nu mi se pare o idee buna biliardul...se invata cu bilele alea mari si buzunarele si mai mari iar cand o sa vina la masa de snooker o sa spuna ca a gresit sala... a...noul numar mondial...murphy...eu ma gandeam la nr. 1 in clasamentul provizoriu...sau despre cine vorbesti ca m-am zapacit... |
|
| Sus |
|

|
|
| Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1257 Locație: Germania
|
Trimis: Sâm 17 Dec 2005, 1:35 Titlul subiectului: |
|
|
| therocket a scris: |
| hendry joaca poker nu pool... mie nu mi se pare o idee buna biliardul...se invata cu bilele alea mari si buzunarele si mai mari iar cand o sa vina la masa de snooker o sa spuna ca a gresit sala... a...noul numar mondial...murphy...eu ma gandeam la nr. 1 in clasamentul provizoriu...sau despre cine vorbesti ca m-am zapacit... |
Murphy nu este numarul 1 mondial. El este campionul mondial. The Rocket se referea la Hendry, pentru ca a declarat ca si el ar dori sa participe la campionatul mondial de bila 8.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
| Sus |
|

|
Trimis: Sâm 17 Dec 2005, 5:08 Titlul subiectului: |
|
|
| zsolt_tuser a scris: |
| therocket a scris: |
| hendry joaca poker nu pool... mie nu mi se pare o idee buna biliardul...se invata cu bilele alea mari si buzunarele si mai mari iar cand o sa vina la masa de snooker o sa spuna ca a gresit sala... a...noul numar mondial...murphy...eu ma gandeam la nr. 1 in clasamentul provizoriu...sau despre cine vorbesti ca m-am zapacit... |
Murphy nu este numarul 1 mondial. El este campionul mondial. The Rocket se referea la Hendry, pentru ca a declarat ca si el ar dori sa participe la campionatul mondial de bila 8. |
pai m-am incurcat...unde ati auzit ca vrea sa joace hendry biliard ? dl. ancuta spunea altceva...sau poate am inteles eu gresit... spunea ca stephen a declarat ca biliardul este o maimutareala... nu caricatura...aveam un lapsus atunci....maimutareala...iar daca el a declarat asta nu stiu cum ar vrea sa joace asa ceva.... |
|
| Sus |
|
|