| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
AndreiCS Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 369
|
|
| Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 22301 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 18 Oct 2019, 22:11 Titlul subiectului: |
|
|
N-am prea dat pe aici de ceva timp. Andrei, nu știu ce poze am postat atunci, dar în tot sezonul 2016-2017 Ding a purtat albastru, mai închis sau mai deschis, cu dungulițe sau buline, că era într-o pasă mai extravagantă dpdv fashion. (În arenă însă, mai mereu aceeași ținută albastru-electric.)
Campionatul internațional :
Campionatul Chinei :
.
Openul mondial :
O excepție, în sezon – la Masters, a purtat carouri gri, în stil Ronald Reagan :

_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
| Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1019 Locație: constanta
|
Trimis: Dum 17 Mar 2024, 19:47 Titlul subiectului: |
|
|
In urma cu cateva zile a aparut un ”Calendar provizoriu al sezonului 2024.2025”...Insa dupa parerea mea in el nu se prea vad noutatile din cauza lipsurilor!!! Adica apare o singura noutate Saudi Arabia Snooker Masters insa lipsesc patru turnee anume World Grand Prix,Tour Championship,European Masters si culmea si Welsh Open!
Deh!Asta ca prin forurile snokerului mondiai sunt destui neispraviti carora le plac la nebunie...cârpelile!
|
|
| Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1019 Locație: constanta
|
Trimis: Mar 28 Iul 2026, 13:49 Titlul subiectului: |
|
|
Stie cineva dacă acest forum cumva...a decedat ?
Că de aproape trei luni nu se simte in el nici un semn de viață...
|
|
| Sus |
|
Dr.Killjoy Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 465
|
Trimis: Mie 29 Iul 2026, 18:01 Titlul subiectului: |
|
|
| Ocnenodis hg a scris: |
Stie cineva dacă acest forum cumva...a decedat ?
Că de aproape trei luni nu se simte in el nici un semn de viață... |
Nu am informatii exacte, dar in raport cu ultimii ani, presupun ca e vorba de perioada de pauza bine meritata de catre dna profesoara Cristescu, in raport cu activitatea pe forum. Aceasta pauza o ia dumneaei de cativa ani, dupa incheierea Campionatului Mondial, pauza ce dureaza pana in preajma debutului primului turneu din noul sezon snookeristic. Cel putin asa a fost pana acum in ultimii ani.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Masters 2018, UK Championship 2018, Tour Championship 2019, World Grand Prix 2021, UK Championship 2025
|
|
| Sus |
|
|